NASILNIČKO PONAŠANJE I NANOŠENJE TJELESNIH POVREDA

Nikšićanin osumnjičen da je pretukao 82-godišnjaka; Rus životno ugrožen nakon udarca

3231 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.12.2018. 15:35h

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Protiv D.N. (36) iz Nikšića podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje i teško povrijedio sugrađanina.

"On je, kako se sumnja, počinio ovo krivično djelo na štetu J.A. (82) iz Nikšića, na način što mu je prvo uputio riječi prijeteće sadržine, a potom fizički napao oštećenog zadajući mu više udaraca po glavi i tijelu, kojom prilikom je on izgubio svijest. Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć i konstatovan je veći broj povreda na glavi i tijelu kao i teške tjelesne povrede u vidu potresa mozga", saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Baranin

Barska policija je uhapsila B.S. (63) iz tog grada zbog sumnje da je teško povrijedio S.M. (33) iz Ruske Federeacije.

"On je kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio u Baru na način što je nakon kraćeg verbalnog konflikta stisnutom pesnicom udario oštećenog u predjelu glava usljed čega je on pao i udario o betonsku podlogu. S.M. je hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici i on je zadobio povrede opasne po život. B.S. će biti uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu", navode iz policije.

Preporučujemo za Vas