Herceg Novi: Policija pretresom auta i stana pronašla marihuanu i kokain, uhapšen Novljanin

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici
4037 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.12.2018. 16:37h

Pripadnici hercegnovske policije su pretresom automobila i stana pronašli i zaplijenili marihuanu i kokain.

Naime, pregledom vozila koje koristi Novljanin D.P. (35) policija je pronašla kutiju u kojoj se navodno nalazila marihuana. Nakon toga odrađen je pretres stana koji Novljanin koristi gdje je pronađeno još paketića sa ovom opojnom drogom, kao i izvjesna količina kokaina.

D.P. Je nakon pretresa uhapšen.

„Službenici Odsjeka i CB Herceg Novi su juče zaustavili pmv marke „Renault“ kojim je upravljao D.P. (35) iz Herceg Novog i kontrolom vozila su pronašli i oduzeli kutiju sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain i pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana. Istog dana, nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.P. i tom prilikom pronašla i oduzela više pvc pakovanja i kutija sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i vagu za precizno mjerenje. Ukupno je pronađeno i oduzeto 1165,2 grama opojne droge marihuana i 6,3 grama kokaina. Opojna droga će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja“, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se D.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: