Nagrađen najbolji policajac na Žabljaku

Policajci su gradonačenika informisali o rezultatima rada tokom godine na izmaku
1875 pregleda 0 komentar(a)
Policajac Medojević sa gradonačelnikom
Policajac Medojević sa gradonačelnikom

Za najboljeg policajca u Odjeljenju bezbjednosti Žabljak u 2018. godini, proglašen je vođa dežurne službe Radomir Medojević. Njega i starješine danas je primio predsjednik Opštine Veselin Vukićević i uručio mu novčanu nagradu.

Medojević je nagradu apsolutno zaslužio profesionalnim i savjesnim radom na poslovima vođe dežurne službe i drugim poslovima iz domena policije, kazao je načelnik OB Žabljak Momčilo Vojinović.

Predsjednik Opštine Veselin Vukićević kazao je da lokalna uprava želi da uvaži takav rad odluku starješina u policiji zbog čega Medojevića simbolično nagrađuje, što je višegodišnja praksa i jedan od segmenata kvalitetne saradnje Opštine i policije.

Uz zahvalnost starješinama i gradonačelniku, Medojević je kazao da mu nagrada predstavlja čast i obavezu da još više unaprijedi svoju aktivnost na poslovima očuvanja javnog reda i mira.

Policajci su gradonačenika informisali o rezultatima rada tokom godine na izmaku kojima je Vukićević zadovoljan. Ocijenjeno je da su policajci uspješno djelovali tokom turističkih sezona. Saopštili su da nije bilo narušavanja javnog reda i mira u većem obimu niti najtežih krivičnih djela. U odnosu na prošlu godinu neznatno je povećan broj saobraćajnih nezgoda sa jednim nastradalim, kao i prošle godine.

Sa prijemu se kao ideja otvorila mogućnost postavljanja video nadzora u gradu što bi doprinijelo efikasnijem radu policije.

Bonus video: