Taksista potrošio pazar u kazinu, pa lažno prijavio da je napadnut?

Podgoričanin L.S. je policiji ispričao da su mu dvije osobe uz prijetnju oštrog predmeta koji su mu prislonila na vrat sa leđa, otuđile pazar koji je tog dana zaradio
7251 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 28.12.2018. 10:07h

Podgoričanin L.S. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje.

On je, kako je saopšteno iz Uprave policije, prijavio da radi kao vožač u jednom taksi udruženju i da su ga nakon kraće vožnje fizički napale dvije osobe.

L.S. je policiji ispričao da su mu te dvije osobe uz prijetnju oštrog predmeta koji su mu prislonila na vrat sa leđa, otuđile pazar koji tog dana zaradio.

"Kriminalistička obrada je dovela do sumnje da se krivično djelo razbojništvo nije ni dogodilo, već da je L.S. lažno prijavio ovaj događaj jer je navedeni novac potrošio u kazinu i da je, kako se sumnja, sam sebi nanio više povreda u predjelu vrata, nakon čega je otišao u Hitnu medicinsku pomoć kako bi mu se ukazala pomoć", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se L.S. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje.

Bonus video: