Cetinje: Oduzet kokain i puška u ilegalnom posjedu

Policajci su na Cetinju oduzeli i dva auta radi provjera, a u sklopu ovih aktivnosti kontrolisano je 37 bezbjednosno interesantnih lica kojom prilikom je sankocionisano sedam
2346 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.12.2018. 10:09h

Cetinjanin S.M. uhapšen je nakon što je pretresom stana koji koristi pronađeno devet grama materije za koju se sumnja da je kokain, "drobilica", vaga za precizno mjerenje i dvije tablete.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.M, koji važi za bezbjednoso interesantno lice, liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U drugom slučaju cetinjska policija je pregledom vozila marke "Mitsibushi Pajero" kojim je upravljao B.M. sa Cetinja pronašla i oduzela pušku marke "Zastava" kalibra 12mm u ilegalnom posjedu.

Policajci su na Cetinju oduzeli i dva auta radi provjera, a u sklopu ovih aktivnosti kontrolisano je 37 bezbjednosno interesantnih lica kojom prilikom je sankocionisano sedam, zaključuje se na kraju.

Bonus video: