Piperović: Knežević me kontaktirao, nije mi rekao gdje se nalazi

Objasnio je da sada ne zna šta se njegovom branjeniku stavlja na teret
8998 pregleda 1 komentar(a)
Piperović, Foto: Savo Prelević
Piperović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.12.2018. 16:27h

Branilac Duška Kneževića koji kontroliše Atlas Grupu, advokat Zoran Piperović potvrdio je "Vijestima" da ga je taj biznismen kontaktirao jutros, ali tvrdi da nijesu razgovarali o tome gdje se vlasnik Atlas grupe nalazi.

Specijalna tužiteljka Lidija Vukčević naredila je ranije hapšenje Kneževića. Izvori bliski Kneževiću kazali su da je on već danima u Londonu.

"Tačno je da me je g. Knežević kontaktirao putem telefona, ne rekavši mi gdje se nalazi. Ja naravno iz razloga pristojnosti nisam ni pitao gdje je. Dostaviće mi punomćje u elektronskoj formi, o čemu sam već telefonskim putem obavijestio specijalnu tužiteljku Lidiju Vukčević, s obzirom da su neka saslušanja već u toku, i da bih nakon što dostavim punomoćje bio obaviješten radi prisustva tim saslušanjima", rekao je Piperović.

Objasnio je da sada ne zna šta se njegovom branjeniku stavlja na teret.

"To ću tek da vidim nakon predaje punomoćja, kako bih imao podrobnije informacije o tome za šta SDT tereti Kneževića i za koje krivično djelo. Ne znam da li to ima veze sa ranijim hapšenjima njegovih službenika. Pretpostavljam da ima, ali sačekajmo da vidim", rekao je Piperović.

Odgovarajući "Vijestima" kazao je da mu Knežević nije rekao da li ga je policija jutros tražila na kućnoj adresi.

Bonus video: