PORUKA NA INSTAGRAMU

Knežević Stankoviću: Budite stvarno VDT i smijenite Katnića

"Gospodine Stankoviću, budite stvarno VDT i smijenite Katnića i zaustavite kriminal i nelegalni rad ovog nerazumnog čovjeka", napisao je Knežević
11233 pregleda 11 komentar(a)
Knežević i Stanković, Foto: Instagram
Knežević i Stanković, Foto: Instagram
Ažurirano: 06.01.2019. 08:14h

Predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, poručio je vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću da smijeni specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića.

Knežević je na svom Instagram nalogu napisao:

"Gospodine Stankoviću, budite stvarno VDT i smijenite Katnića i zaustavite kriminal i nelegalni rad ovog nerazumnog čovjeka."

Prvi čovjek Atlas banke na Instagramu ima skoro 20.000, a nalog "Podrška Atlas grupi" značajan broj pratilaca - 18.300.

Knežević je juče u eksluzivnom intervjuu "Vijestima" kazao da je donirao novac DPS-u za kampanju za lokalne izbore u Podgorici u dogovoru sa predsjednikom DPS-a Milom Đukanovićem, te da o tome zna i njegov prijatelj i bivši gradonačelnik Slavoljub Stijepović.

Za taj novac, za koji tvrdi da ima pokriće, šef Atlas grupe kaže da je Katnić pokušao da mu smjesti da je bio namijenjen Demokratskom frontu i da ga tako uplete u aferu “državni udar”.

Specijalno državno tužilaštvo sumnjiči Kneževića da je formirao kriminalnu grupu koja je godinama nezakonito sticala milionsku korist. Zatraženo je njegovo hapšenje, ali se on nalazi u Londonu. U istrazi SDT-a o navodnom pranju novca i nezakonitom poslovanju Atlas grupe, uhapšen je veliki broj sadašnjih i dugogodišnjih Kneževićevih saradnika.

Specijalno policijsko odjeljenje podnijelo je zbog nelegalnog pribavljanja više od pola milijarde eura krivične prijave protiv 174 fizička i pravna lica.