Uhapšen državljanin BiH, osumnjičen za šverc cigareta

Policija sumnja da je on cigarete nabavio u Podgorici za 300 eura i da je imao namjeru da ih prokrijumčari do Banja Luke
3030 pregleda 0 komentar(a)
Cigarete bile skrivene u automobilu, Foto: Uprava policije
Cigarete bile skrivene u automobilu, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 21.01.2019. 14:31h

Tridesetpetogodišnji M.S, državljanin Bosne i Hercegovine, uhapšen je nakon što je u automobilu koji je vozio pronađeno 2.145 skrivenih paklica švercovanih cigareta.

"Policijski službenici OGB Ilino Brdo i carinski službenici CI Ilino Brdo su, 20.01.2019. godine, na izlazu iz Crne Gore, na Graničnom prelazu Ilino Brdo, kontrolisali vozilo marke „Opel Meriva“ kojim je upravljao M.S. (35) iz Bosne i Hercegovine. Detaljnom kontrolom vozila, u posebno izrađenim bunkerima, policijski i carinski službenici su pronašli i oduzeli 2145 paklica cigareta bez akciznih markica", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija sumnja da je M.S. cigarete nabavio u Podgorici za 300 eura i da je imao namjeru da ih prokrijumčari do Banja Luke.

Oduzete cigarete su preuzeli policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta na dalje postupanje.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću je naložio da se M.S. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Bonus video: