Podgorica: Ukrao automobil pa ga koristio za druga krivična djela?

"Sumnja se da je D.K. sa vozila 'VW Golf VI', vlasništvo rent a car agencije, a koje je iznajmio, takođe skinuo originalne registarske oznake i umjesto njih stavio registarske oznake drugog vozila”
2653 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.01.2019. 15:27h

Protiv D.K. (28) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio dva krivična djela teška krađa i dva krivična djela falsifikovanje isprave.

“On je, kako se sumnja, u noći između 06. i 07. januara ove godine iz porodićne kuće V.Đ. otuđio dva mobilna telefona i ključ od vozila, a zatim je tim ključem stavio u pogon i otuđio vozilo 'Honda Accord' koje se nalazilo u dvorištu. Vozilo je, sumnja se, koristio za vršenje drugih krivičnih djela, a sa njega je skinuo originalne registarske oznake i postavio registarske oznake drugog vozila. Policijski službenici su pronašli i vlasniku vratili vozilo, kao i jedan mobilni telefon koji je pronađen u jednoj radnji koja se bavi prodajom telefona. Sumnja se da je D.K. takođe, prošle godine - 20. oktobra, iz kuće S.S. otuđio lap top i ključeve vozila a zatim i vozilo 'Renault Fluence' koje je bilo parkirano u dvorištu. Policijski službenici su, prilikom lišenja slobode D.K. po drugom osnovu, pronašli ovo vozilo i vratili ga vlasniku. Osim toga sumnja se da je D.K. sa vozila 'VW Golf VI', vlasništvo rent a car agencije, a koje je iznajmio, takođe skinuo originalne registarske oznake i umjesto njih stavio registarske oznake drugog vozila”, saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: