SDT još 21. januara primilo Kneževićevo obavještenje o otkazu punomoćja Piperoviću

Advokat je tvrdio da je otkaz punomoćja tužilaštvu dostavljen juče popodne
23988 pregleda 44 komentar(a)
Dokument dostavljen SDT-u, Foto: Privatna arhiva
Dokument dostavljen SDT-u, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 26.01.2019. 08:53h

Specijalno državno tužilaštvo još 21. januara primilo je obavještenje predsjednika Atlas grupe, Duška Kneževića, o otkazu punomoćja advokatu Zoranu Piperoviću.

To se vidi u dokumentu koji je Knežević dostavio "Vijestima". On je obavještenje o otkazu punomoćja potpisao tri dana ranije, 18. januara.

Knežević je u sinoćnjem razgovoru za televiziju A1 kazao da je prije nedjelju dana (18. januar) otkazao punomoćje Piperoviću, kao i da je njegov novi branilac Zdravko Đukanović.

To je naglasio zato što je Piperović u sinoć emitovanoj emisiji "Živa istina", koja nije snimana uživo, na Radio-televiziji Crne Gore najavljen kao njegov branilac.

Piperović se oglasio nakon Kneževićevog pojavljivanja na televiziji A1, kazavši da su njegove tvrdnje "gnusna laž" i tvrdeći da je otkaz punomoćja tužilaštvu dostavljen tek juče popodne (25. januar).

"Neka kaže da li je otkazao punomoćje meni prije sedam dana i kojim putem i da li ga je otkazao sudu i tužilaštvu. Ni na jednom od ta tri mjesta prije sedam dana nije otkazao punomoćje. Kopiju sa potpisom za otkaz punomoćja dostavio je danas tužilaštvu i to u poslijepodnevnim satima i o tome me u poslijepodnevnim satima obavijestila tužiteljka Lidija Vukčević", tvrdio je sinoć Piperović.

Bonus video: