Bar: Maloljetniku krivična prijava, vršnjaku polomio jagodičnu kost?

Povrijeđeni maloljetnik policiji prvobitno kazao da je pao niz stepenice
1920 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv L.M. (16) iz Podgorice zbog sumnje da je drugom maloljetniku u tuči polomio jagodičnu kost.

"Policijski službenici su postupili po prijavi zaposlenih u Zavodu za HMP Bar, 19. marta 2019. godine, da je na ukazivanje medicinske pomoći sa povredama glave u njihove prostorije dovedeno maloljetno lice staro 15 godina. Maloljetnik je saopštio policijskim službenicima da je povrede zadobio prilikom pada niz stepenice ispred Doma učenika gdje je smješten", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je, ipak, kriminalističkom obradom došla do saznanja da ovaj maloljetnik povredu nije zadobio na način na koji je naveo, već da je navedenog dana ispred Doma učenika došlo do tuče između njega i L.M, kojom prilikom je L.M. ovom maloljetniku nanio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture jagodične kosti.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru je naložio da se protiv L.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.