VIDEO Crnogorski državljani uhapšeni u Skadru, zaplijenjen 151 kg marihuane i dva auta

U saopštenju skadarske policije navodi se da su u jutrošnjoj policijskoj operaciji, kodnog naziva "Bardhaj", lisice stavljene Danilovgrađaninu Radovanu Bulajiću (42) i Nikšićaninu Marku Rašoviću (36)
23535 pregleda 7 komentar(a)

Albanska policija uhapsila je jutros zbog trgovine drogom trojicu mladića u Skadru, od kojih su dvojica crnogorski državljani.

U saopštenju skadarske policije navodi se da su u jutrošnjoj policijskoj operaciji, kodnog naziva "Bardhaj", lisice stavljene Danilovgrađaninu Radovanu Bulajiću (42) i Nikšićaninu Marku Rašoviću (36). Takođe je uhapšen dvadesetpetogodišnji Kristijan Pali iz Skadra.

U akciji je zaplijenjeno 151 kilogram marihuane i dva vozila.

"Od struktura DVP-a u Skadru, na temelju odgovarajućeg operativnog policijskog rada, nakon prikupljanja informacija o kriminalnoj grupi vezanoj za organizaciju, finansiranje i transport u cilju trgovine narkoticima prema Crnoj Gori, uspješno je završena policijska operacija 'Bardhaj', gdje su uhapšeni: K.P., 25, stanovnik Skadra; R.B., 42, stanovnik Danilograda, Crna Gora; M.R., 36, stanovnik Nikšića, Crna Gora", navodi se u jutrošnjem saopštenju albanske policije.

Tvrde da je hvatanje i hapšenje navedenih lica uzrokovano pretragom vozila "volkswagen" s crnogorskim tablicama, koje je preko graničnog prelaza Hani i Hoti u Albaniju uvezao građanin Bulajić. U njemu je, tvrde, pronađeno 25 paketa, od kojih su se u njih 13 nalazile sumnjive opojne droge "marihuane" ukupne težine od 151 kg, koje su zaplijenjene u kvalitetu materijalnih dokaza.

"Kao materijalni dokazi, zaplijenjena su dva vozila, pet mobilnih telefona, par dvogleda i jedan euro. U toku su istrage za identifikaciju i hvatanje drugih osoba uključenih u ovu kriminalnu aktivnost", piše u saopštenju.

Postupak je, tvrde, proslijeđen Osnovnom tužilaštvu u Skadru.

Bonus video: