Sanji Božović zapaljen automobil?

Božovićeva je osumnjičena da je dio organizovane kriminalne grupe Filipa Bešovića. Iz Uprave policije i Tužilaštva nedavno su saopštili da su članovi te organizacije likvidirali Miodraga Kruščića, ali i ranili novinarku Oliveru Lakić
24103 pregleda 1 komentar(a)
Sanja Božović nakon saslušanja (arhiva), Foto: Zoran Đurić
Sanja Božović nakon saslušanja (arhiva), Foto: Zoran Đurić

Na Cetinju je juče rano ujutru došlo do požara na automobilu koji koristi Sanja Božović (37), koja se u policijskoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantna osoba.

Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Cetinje oko 2:50 časova obaviještena je da gori “reno senik” u naselju Luke Ivaniševića.

Vatru su ubrzo nakon toga ugasili pripadnici Službe zaštite i spašavanja.

“Vijestima” je saopšteno da je o tom događaju obaviješten osnovni državni tužilac koji je naložio da se u prisustvu vještaka za oblast protivpožarne struke obavi uviđaj.

Prema informacijama “Vijesti” iz istrage, tužilac će se naknadno izjasniti o događaju, kad stignu rezultati nalaza sa uviđaja.

U požaru je oštećen prednji dio automobila. To vozilo vodi se na jednu podgoričku privatnu kompaniju.

Božovićeva je osumnjičena da je dio organizovane kriminalne grupe Filipa Bešovića. Iz Uprave policije i Tužilaštva nedavno su saopštili da su članovi te organizacije likvidirali Miodraga Kruščića, ali i ranili novinarku Oliveru Lakić.

Navodni vođa te grupe - Bešović, saopštio je da nema nikakve veze sa ranjavanjem Lakićeve i da novinarku “Vijesti” nikada nije vidio.

Preko svog pravnog zastupnika, advokata Miloša Vuksanovića, on je “Vijestima” dostavio pismo u kojem piše da mu se život pretvorio u pakao nakon što su ga policajci i tužioci na konefernciji za medije označili kao šefa krimi grupe.

“Želim da izjavim da gospođu Oliveru Lakić niti znam, niti sam je ikada vidio i pred cijelom javnošću kunem se i tvrdim da sa tim događajem nemam apsolutno nikakve veze”, napisao je Bešović tada u pismu.

Bonus video: