Lučić živi u strahu, bez struje i vode

“Bolestan sam, invalid sto odsto. Zapalili su mi objekat dok sam bio na spavanju. Probudio me komšija i onda smo gasili. Da nijesmo, za pet minuta bi izgorjeli i ja i baraka. Od toga dana nemam ni struje ni vode”, kazao je Lučić novinarima
3634 pregleda 1 komentar(a)
Lučić ispred zapaljenog objekta u kome živi, Foto: Svetlana Mandić
Lučić ispred zapaljenog objekta u kome živi, Foto: Svetlana Mandić

Nikšićanin Radovan Lučić (60), kome je 28. marta podmetnut požar na privremenom stambenom objektu na Kapinom polju ukome sam stanuje, od toga dana, kako je rekao, nema ni vode ni električne energije, a strah ga da sam prenoći.

“Bolestan sam, invalid sto odsto. Zapalili su mi objekat dok sam bio na spavanju. Probudio me komšija i onda smo gasili. Da nijesmo, za pet minuta bi izgorjeli i ja i baraka. Od toga dana nemam ni struje ni vode”, kazao je Lučić novinarima.

Kako je naveo, od 29. marta uvijek neko od njegovih prijatelja prenoći kod njega, mada je policija veoma brzo uhapsila Nikšićanina R.R. (27), osumnjičenog za podmetanje požara.

“Prethodno mi je neko slomio vrata. Ništa nije odnio, jer i nemaju šta da odnesu. Sad ovaj požar. Ne znam šta da radim”, kazao je Lučić.

Iz Uprave policije je saopšteno da se “sumnja da je R.R. požar izazvao otvorenim plamenom koji je zahvatio spoljašnji dio objekta - fasadu koja je obložena drvenom građom, kao i prozor od dnevne sobe kroz koji se vatra prenijela u unutrašnji dio objekta”.

“U vrijeme požara, R.L. je spavao u kući. Nije povrijeđen, a na kući je, od dejstva požara, nastala materijalna šteta”, saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: