Filipović nakon saslušanja pušten na slobodu, policija pronašla oko 130 grama heroina

Dražen Filipović je ranije osuđivan zbog šverca heroina
5461 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Viša tužiteljka Suzana Milić nakon saslušanja pustila je na slobodu Danilovgrađanina Dražena Filipovića (42), kod kog je policija pronašla oko 130 grama heroina.

To je "Vijestima" kazao sagovornik iz vrha Uprave policije, naglašavajući da je Filipović specijalni povratnik u izvršenju krivičnih djela vezanih za šverc droge.

Filipović je uhapšen juče, nakon što su službenici Odsjeka za borbu protiv droge u Podgorici zaustavili "Citroen“ kojim je taj četrdesetdvogodišnjak upravljao.

"Vozilo je dislocirano na parking prostor Centra bezbjednosti Podgorica gdje su nakon pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici policijski službenici izvršili pretes... Pretresom policijski službenici su u vozilu pronašli i oduzeli dva zamotuljka sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine oko 131 gram", saopšteno je ranije iz Uprave policije.

Policija sumnja da je heroin nađen kod Filipovića bio namijenjen uličnoj prodaji.

Policija je protiv njega podnijela krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Filipović je ranije osuđivan zbog šverca heroina.

Bonus video: