Kotor: Uhapšeni aalbanski državljani, osumnjičeni da su pokušali da opljačkaju djevojku

Pavićević je potvrdio Vijestima da je u prisustvu branioca i prevodioca za albanski jezik, saslušao okrivljene, te prihvatio predlog tužioca i odredio pritvor do 30 dana
3678 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.04.2019. 15:59h

Kotorska policija uhapsila je tri albanska državljanina A. A (20), A. M (31) i Z. A (22) iz Fjera, zbog sumnje da su prije četiri dana napali djevojku u Prčanju, pokušavajući da je opljačkaju.

Kako "Vijesti" saznaju, incident se dogodio oko 21.30 časova, kada su mladići primjetili djevojku koja je šetala i razgovarala na telefonu. Oni su je navodno okružili i pokušali da joj otmu telefon. Nastala je pometnja, djevojka je pokušala da pobjegne. Ubrzo je na lice mjesta došla policija, koja je uhapsila napadače.

Mladići su privedeni u stanicu policije, a kotorski osnovno tužilac odredio im je zadtžavanje. Na teret im je stavljeno krivično djelo - teška krađa na drzak način. Mladići su, saznaju "Vijesti", angažovani kao radnici na jednom gradilištu u Tivtu.

Oni su danas uz krivičnu prijavu privedeni sudiji za istragu Osnovnog suda u Kotoru Špiru Pavićeviću.

Pavićević je potvrdio Vijestima da je u prisustvu branioca i prevodioca za albanski jezik, saslušao okrivljene, te prihvatio predlog tužioca i odredio pritvor do 30 dana.

Mladići su danas upućeni u spuški Istražni zatvor.

Bonus video: