Policija oduzela 63 kg marihuane, uhapšena dvojica Podgoričana

Kako je saopšteno iz Uprave policije, na osnovu ranijih operativnih saznanja, policija je pretresla jednu napuštenu kuću kod mjesta Buronje, i tom prilikom pronašla džakove sa marihuanom
6860 pregleda 0 komentar(a)
zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije
zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije

Podgorička policija je oduzela 63 kilograma marihuane i tom prilikom uhapsila Podgoričane M.R. (32) i A.R. (26).

Kako je saopšteno iz Uprave policije, na osnovu ranijih operativnih saznanja, policija je pretresla jednu napuštenu kuću kod mjesta Buronje, i tom prilikom pronašla džakove sa marihuanom.

"Postupajući na osnovu pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici nakon toga izvršen je pretres navedene kuće i drugih prostorija kojima su pristup imali M.R. i njegov srodnik L.R. (37). Utvrđeno je da se u džakovima i torbama sa više manjih i većih pvc pakovanja nalazi ukupne oko 63 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Osim opojne droge policija je pronašala i oduzela vagu za precizno mjerenje, aparat za vakumiranje i druge predmete koji su, kako se sumnja, bili namijenjeni prepakivanju opojne droge radi stavljanja u promet", saopšteno je iz Uprave policije.

Oduzeta opojna droga i drugi predmeti će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državi tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da mu se ova dva lica privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila navedeno krivično djelo.

Bonus video: