Stolicom ubio poznanika?

Policija traga za Jasminom Nišićem iz Prijepolja zbog sumnje da je usmrtio Kristijana Ćorića u Budvi
14461 pregleda 3 komentar(a)
Mjesto gdje je nađeno tijelo Ćorića, Foto: Vuk Lajović
Mjesto gdje je nađeno tijelo Ćorića, Foto: Vuk Lajović

Budvanska policija traga za Jasminom Nišićem iz Prijepolja (30), koji je osumnjičen da je juče u cik zore u budvanskom naselju Velji Vinogradi ubio svoga poznanika Kristijana Ćorića (38). Ćorić se prije deceniju doselio u Budvu i sa Nišićem se poznavao preko zajedničkog prijatelja sa kojim je dijelio stan u tom budvanskom naselju.

Policiji je juče ujutru prijavljeno da na ulici uz samu rijeku Grđevica pored turističkog kampa leži u lokvi krvi beživotno tijelo. Policijski inspektori CB Budva su odmah stigli na lice mjesta i zatekli su zaista jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana potjernica, a obaviješteni su i granični prelazi, zbog bojazni da ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Nišić i Ćorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica.

Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao ispred ulaza. Potom je osumnjičeni pobjegao, a Ćorić ustao i uspio da napravi par koraka do ulice, gdje je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i tijelu.

Inspektori su zatekli beživotno tijelo, a o svemu je obaviješten i viši državni tužilac, koji je na licu mjesta obavio uviđaj, te uputio tijelo nastradalog na obdukciju.

Iz Uprave policije je saopšteno da je policija u kratkom roku rasvijetlila ubistvo koje je jutros počinjeno u Budvi.

“Službenici Centra bezbjednosti Budva su oko 5,15 časova obaviješteni da je pronađeno beživotno tijelo K.Ć. (38) iz Budve. Policijski službenici su u kratkom roku identifikovali lice za koje se sumnja da je lišilo života K. Ć. Radi se o J. N. (30) iz Prijepolja – Republika Srbija. Policija intenzivno potražuje J. N. Beživotno tijelo K. Ć. sa vidnim povredama po glavi i tijelu, koje su nanijete najvjerovatnije tupim predmetom, zatečeno je jutros u budvanskom naselju Velji Vinogradi, u Ulici Petoj”, navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: