Uhapšen Podgoričanin: Policija oduzela pištolj, municiju i fantomku

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.P. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", kazali su iz Uprave policije
3793 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

M.P. (59) iz Podgorice uhapšen je nakon što je policija prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje on koristi pronašla i oduzela pištolj, municiju i fantomku, saopšteno je iz Uprave policije.

M.P. je osumnjičen da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Prilikom pretresa policija je pronašala i oduzela pištolj marke "Browing" cal. 9mm sa okvirom i devet komada municije istog kalibra, u ilegalnom posjedu. Daljim pretresom policijski službenici su pronašli i oduzeli kapu sa izrezima za oči i usta tzv. fantomku", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da će oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.P. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: