OSUMNJIČEN ZA UBISTVO KRISTIJANA ĆORIĆA

Jasmin Nišić se predao policiji

8491 pregleda 2 komentar(a)
Mjesto gdje je nađeno tijelo Ćorića, Foto: Vuk Lajović
Mjesto gdje je nađeno tijelo Ćorića, Foto: Vuk Lajović

Jasmin Nišić (30) iz Prijepolja koji je osumnjičen da je 14. aprila u u budvanskom naselju Velji Vinogradi ubio svog poznanika Kristijana Ćorića (38) predao se budvanskoj policiji.

Policiji je 14. aprila ujutru prijavljeno da na ulici uz samu rijeku Grđevicu pored turističkog kampa leži u lokvi krvi beživotno tijelo. Policijski inspektori CB Budva su odmah stigli na lice mjesta i zatekli su zaista jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su tada izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana potjernica, a obaviješteni su i granični prelazi, zbog bojazni da ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Nišić i Ćorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica.

Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao ispred ulaza. Potom je osumnjičeni pobjegao, a Ćorić ustao i uspio da napravi par koraka do ulice, gdje je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i tijelu.

Inspektori su zatekli beživotno tijelo, a o svemu je obaviješten i viši državni tužilac, koji je tada na licu mjesta obavio uviđaj, te uputio tijelo nastradalog na obdukciju.

Preporučujemo za Vas