Tuzi: Oduzeto oko 467 kg rezanog duvana, uhapšen Podgoričanin

2651 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Policija je u rejonu kanjona rijeke Cijevne oduzela 467 kilograma rezanog duvana i uhapsila Podgoričanina M.N. (34), osumnjičenog za krijumčarenje.

"Službenici Odjeljenje granične bezbjednsoti Tuzi su, postupajući na osnovu operativnih informacija da se sa teritorije Republike Albanije krijumčari rezani duvan, izvršili obilazak rejona kanjona rijeke Cijevne. Tom prilikom policijski službenici su uočili lice koje u vozilo, nedaleko od granice sa Republikom Albanijom, pakuje veće džakove i dovozi ih u pravcu jednog objekta. Policijski službenici su utvrdili da se radi o M.N. (34) iz Podgorice", saopšteno je iz Uprave policije.

Pregledom kuće i pomoćnog objekta, policija je oduzela 24 veća pakovanja u kojima se nalazilo 934 pvc pakovanja sa sadržajem rezanog duvana ukupne težine 476 kilograma.

"Lice i pronađeni duvan su predati službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta radi daljeg postupanja. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je pronađeni duvan prokrijumčaren sa teritorije Republike Albanije", navode iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu.

Bonus video: