Cetinje: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj iznude

3336 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Đ.K. (24) iz Cetinja uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj iznude, saopšteno je iz Uprave policije.

"Postupajući na osnovu prijave oštećene S.V. (39), policija je došla do sumnje da je Đ.K. počinio krivično djelo iznuda u pokušaju na štetu S.V, na način što je imao namjeru da sebi ili drugome pribavi protivpravnu imovinsku korist upotrebom sile ili prijetnje. Đ.K. je priveden tužiocu koji je za njega odredio zadržavanje u policijskim prostrijama do privoda sudiji za istragu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi i da je cetinjska policija vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih osoba i članova oganizovanih kriminalih gupa na teritoriji Cetinja, kontrolisali 201 bezbjednosno interesantno osobu sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića, Budve i drugih mjesta i tom prilikom sankcionisali 17 bezbjednosno interesantnih osoba.

"Osim toga, cetinjska policija je, postupajući na osnovu operativnih saznanja, privremeno oduzela šest vozila koja su u vlasništvu bezbjednosno – interesantnih osoba sa područja Cetinja, radi vršenja provjere. O svemu je obaviješten državni tužilac u ODT u Cetinju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: