KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV DVIJE OSOBE

Bar: Policija rasvijetlila krađe, uhapšene dvije osobe

1745 pregleda 0 komentar(a)
Bar (ilustracija), Foto: Shutterstock
Bar (ilustracija), Foto: Shutterstock

Barska policija rasvijetlila je 13 krivičnih djela krađa i jedno krivično djelo razbojništvo, dvije osobe su uhapšene, a protiv dvije su podnijete krivične prijave u redovnom postupku.

"lužbenici Centra bezbjednsoti Bar su lišili slobode I.M. (19) i D.A. (22) zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili 11 krivičnih djela krađa na štetu privrednog subjekta „Primorka“ d.o.o. Bar. I.M. je sumnja se počinio i krivično djelo razbojništvo u saučesništvu sa maloljetnim M.B. (16) iz Bara. Sumnja se da su ova dva lica krivično djelo razbojništvo počinili u decembru 2019. godine na štetu mini marketa „Beni komerc“d.o.o, na način što su od zaposlene radnice uz prijetnju nožem pokušali da otuđe novac i registar kasu. Protiv maloljetnog M.B. policijski službenici su državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Baru podnijeli krvičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo", saopšteno je iz policije.

Osim toga, barska policija je podnijela i krivičnu prijavu protiv F.Ć. (25) iz Ulcinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela krađa.

"On je sumnja se ova djela počinio krajem marta 2019. godine na štetu CEDIS-a, na način što je otuđivao djelove iz trafostanice. Prilikom vršenja krivičnog djela osumnjilčeni je izazvao havariju na trafostanici kojom prilikom je zadobio opekotine usljed kojih je hospitalizovan. F.Ć nije zivotno ugrožen i otpušten je na kućno liječenje", navode iz policije.

Preporučujemo za Vas