Krivična prijava protiv četiri Nikšićanina: Maskirani tukli sugrađanina?

4674 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shuttestock
Ilustracija, Foto: Shuttestock

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv četiri osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Dežurna služba CB Nikšić je 23. februara 2019. godine obaviještena da je ispred sportske kladionice došlo do svađe i tuče između više osoba. Na licu mjesta je zatečen M.K. (19) iz Nikšića koji je imao vidne povrede i njega su policajci prevezli u Medicinski centar u Nikšiću gdje mu je pružena medicinska pomoć i konstatovane lake tjelesne povrede", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su tjelesne povrede M.K. nanijeli P.B. (20), Đ.B. (18), J.B. (18) i P.K. (19), svi iz Nikšića, i da je potiv njih podnijeta krivična prijava nadležnom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

"Sumnja da je P.B. imao tzv.fantomku i da je prvi fizički napao M.K. nanoseći mu stisnutom pesnicom, na kojoj je imao metalni boks, više povreda po glavi i tijelu. Nakon toga su ga, sumnja se, fizički napala i ostali osumnjičeni koja su takođe bila maskirani i nanijeli mu više udaraca stisnutim pesnicama", kazali su iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac koji je naložio da se protiv osumnjičenih podnese krivična prijava.

Bonus video: