Uhapšeni maloljetnici i Podgoričanin, osumnjičeni za napad i krađu ispred diskoteke

Policija sumnja da su uhapšeni fizički napali D.K. iz Moskve i tom prilikom mu otrgli zlatan lanac sa vrata i ukrali mobilni telefon
1521 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je troje tinejdžera, koji se sumnjiče da su ispred jedne diskoteke u Budvi fizički napali D.K. iz Moskve i nakon toga mu otrgli zlatni lanac sa vrata i ukrali mobilni telefon.

Uhapšeni su maloljetni E.Dž. (15), državljanin Sjeverne Makedonije i S.B. (16) iz Srbije, obojica nastanjeni u Baru, koji su privedeni državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo. Takođe je uhapšen i S.K. (18) iz Podgorice, koji je priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru zbog sumnje da je počinio isto djelo.

"Oni su, sumnja se, ovo krivično djelo počinili na način što su, 02. maja 2019. godine oko 03,30 časova, ispred jedne diskoteke u Budvi, fizički napali D.K. kojom prilikom su mu zadali više udaraca u predjelu glave i tijela i oborili ga na betonsku podlogu i nakon toga su mu, sumnja se, otrgli zlatan lanac sa vrata i otuđili mobilni telefon", stoji u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: