Katnić: Spalili su me pred kćerkom, ženom, sestrama

I mislim da bismo svi mi trebalo da se bavimo poljoprivredom, jer nema rođenih da budu direktori", kazao je on
17207 pregleda 27 komentar(a)
Katnić, Foto: Luka Zeković
Katnić, Foto: Luka Zeković

Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić kazao je juče na pres konferenciji SDT-a da nije zadovoljan performansom pokreta “Odupri se” koji su ga spalili, jer on njih nije pominjao, ali da se sada nada da će ih na ulici biti sve manje.

"Mislim da ih je sve manje, i to mi je zadovoljstvo. Mislim da će ih sve manje biti. Oni misle da sam ja nešto rekao za njih, a nisam. I mislim da bismo svi mi trebalo da se bavimo poljoprivredom, jer nema rođenih da budu direktori", kazao je on i dodao da su ga "stvano spalili".

"Pred mojom porodicom, kćerkom, ženom, sestrama, spalili su me. To što su učinili, pred svom javnošću. Ne znam ko su, samo bih zaista volio da ih bude što manje, jer ne treba biti na takvom skupu. A ako imaju nešto da sam učinio, neka prijave", kazao je on.

Objasnio je da je izjavu za sađenje luka dao dok je on sadio luk, i da se nije odnosila na građane koji protestuju, sa kojima nema ništa.

"Novinar me pitao da li ću podnijeti ostavku. Rekao sam da pitaju Milana Kneževića, Duška Kneževića, Andriju Mandića, Nebojšu Medojevića i pripadnike ovih 13 kriminalnih grupa da li ću podnijeti ostavku, a nisam pominjao građane, to je činjenica. Rekao sam da bi trebalo posle toliko vremena, kad nisu uspješni da se bave poljoprivredom. Sad povlačim ovaj dio za kriminalne grupe, jer niko nije djelovao na taj način", rekao je on.

Bonus video: