Pljevljak osumnjičen za otmicu i pokušaj iznude novca

On se tereti za krivična djela tjelesna povreda, protivpravno lišenje slobode i iznuda
2261 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Cetinjska policija uhapsila je sinoć N.P. (36) iz Pljevalja, zbog sumnje da je kidnapovao Cetinjanina V.S. s namjerom da od njega iznudi novac.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, N.P. se sumnjiči da je fizički nasrnuo na V.S, ubacio ga u vozilo i odvezao do Podgorice gdje je pokušao da od njega iznudi izvjesnu svotu novca, nakon čega ga je vozilom odvezao do jednog mjesta između Podgorice i Danilovgrada gdje ga je izbacio iz vozila i potom pobjegao.

N.P. se tereti za krivična djela tjelesna povreda, protivpravno lišenje slobode i iznuda, i uz krivičnu prijavu će biti priveden državnom tužiocu u ODT u Cetinju.

Cetinjska policija je takođe, u racijama u više ugostiteljskih objekata u prijestonici kontrolisala 11 bezbjednosno interesantnih lica.

"U jednom od tih objekata pronađena je i izuzeta manja količina kokaina, dok je kod M.V, stare 19 godina, pronađen predmet za konzumiranje marihuane", stoji u saopštenju policije.

Policijski službenici su, dodaje se, privremeno oduzeli i tri putnička motorna vozila u vlasništvu bezbjednosno interesantnih lica iz Cetinja, radi vršenja provjera, o čemu je upoznat nadležni tužilac.

Službenici OB Cetinje su, takođe, izvršili kontrolu 221 bezbjednosno interesantnog lica sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića i Budve i tom prilikom sankcionisali 12 ovih lica.

Bonus video: