Kod Beranca i Mojkovčanina pronađeno ukupno 345 šteka cigareta

Policijski službenici su, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih objekata čiji je vlasnik D.Lj. Tom prilikom, policija je pronašla i oduzela 190 šteka cigareta različitih brendova ukupne vrijednosti od oko 4.480 eura
2929 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Protiv M.M. (23) iz Berana podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina, saopšteno je iz Uprave policije.

"Postupajući po operativnim podacima Odsjeka, službenici OB Mojkovac su zaustavili i konrolisali vozilo marke 'Audi A3' kojim je upravljao M.M. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 155 šteka različitih vrsta cigareta inostranog porijekla, bez akciznih markica, čija je procijenjena vrijednost 3.450 eura. Cigarete su predate službenicima Uprave carina radi daljeg postupanja", navodi se u saopštenju.

"Osim toga, službenici Odsjeka su podnijeli krivičnu prijavu protiiv V.M. (53) iz Mojkovca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina. Policijski službenici su, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih objekata čiji je vlasnik D.Lj. Tom prilikom, policija je pronašla i oduzela 190 šteka cigareta različitih brendova ukupne vrijednosti od oko 4.480 eura. Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je V.M. koristio prostorije D.Lj. kako bi tu skladištio cigarete. Cigarete su oduzete i predate službenicima Uprave carina na dalje postupanje", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: