Policija identifikovala i traga za osumnjičenim za krijumčarenje 258 kg skanka

Prošle sedmice su uhapšene tri osobe, S.Š. (37), R.Š. (26) i S.V. (24) iz Podgorice, koje su osumnjičene da su skank radi dalje prodaje prokrijumčarile iz Albanije u Crnu Goru
3784 pregleda 2 komentar(a)
Zaplijenjeni skank, Foto: Uprava policije
Zaplijenjeni skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 10.06.2019. 15:39h

Podgorička policija je identifikovala i podnijela krivičnu prijavu protiv Veska Jankovića (41) iz Podgorice, lica osumnjičenog da je nalogodavac krijumčarenja 258 kg skanka koji je policija na području Tuzi otkrila prethodne nedjelje.

Tada su uhapšene tri osobe, S.Š. (37), R.Š. (26) i S.V. (24) iz Podgorice, koje su osumnjičene da su skank radi dalje prodaje prokrijumčarile iz Albanije u Crnu Goru.

Policija intenzivno traga za Jankvoićem

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su ova tri lica imala namjeru da skank predaju upravo V.J, te da je V.J. namjeravao da skank stavi u promet na području Crne Gore. Podnošenjem krivične prijave protiv V.J. procesuirane su sve osobe uključene u lanac krijumčarenja skanka iz Albanije i namjere stavljanja u promet ove droge na teritoriji naše države", saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv osumnjičenog Jankovića policija je državnom tužiocu u VDT u Podgorici podnijela krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Zajedničkom akcijom policijskih službenika Stanice granične policije Podgorica i Centra bezbjednosti Podgorica prošle nedjelje je otkriven i presječen lanac krijumčarenja skanka iz Albanije u Crnu Goru.

Bonus video: