Krali od tuš baterija do kamera?

Prema optužnici njih dvojica su u novembru i prvoj polovini decembra 2016. godine, u mjestu Kruševice i Miloševice, u opštini Šavnik oduzeli pokrente stvari Dragana Nenezića iz Bara, koje su se nalazile u restoranu “Naše selo” i pomoćnim objektima
6179 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.06.2019. 15:55h

Viši sud u Bijelom Polju potvrdio je optužnicu Osnovnog suda u Žabljaku protiv Nikšićana Dragana Damjanovića (39) i Predraga Josipovića iz Nikšića, zbog krivičnog djela teška krađa. Predmet je proslijeđen bjelopoljskom Višem sudu na potvrđivanje zbog nedostaka jednog člana za tročlano vijeće suda, a optužnicu je podiglo Osnovno tužilaštvo u Pljevljima.

Prema optužnici njih dvojica su u novembru i prvoj polovini decembra 2016. godine, u mjestu Kruševice i Miloševice, u opštini Šavnik oduzeli pokrente stvari Dragana Nenezića iz Bara, koje su se nalazile u restoranu “Naše selo” i pomoćnim objektima.

Oni su naznačene objekte obili i otuđili robu u vrijednosti 16 hiljada 525 eura, čime su kao saizvršioci počinili krivično djelo “teška krađa”.

Među otuđenim stvarima su, mobilni telefoni, mašina za pranje auta, 15 paketa pločica, sokovnik, skupocjena pića i 6 pozlaćenih čaša, par skija i opreme za odrasle i dva para za djecu, 60 litara rakije “Loze” i 40 šljive, mlin za espresso kafu, električnu terteru, kameru marke “Sony”, 5 korišćenih mobilnih telefona, burgije, slavine, tuš baterije i druge stvari. Njima će se uskoro suditi u Osnovnom sudu na Žabljaku.

Bonus video: