Kako policija odlučuje o objavi snimka: Ko može da vidi lice ubice?

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

mat

11-07-2019 15:33h
Pa naravno ovo je privatna drzava, radi ko sta hoce, namjesta ti sta hoce itd!! U Evropskim zemljama mora da ima dokaz a ne sumnju kao sto je slucaj kod nas da bi te hapsili... I ne mogu da vise od 48sati da te zadrze... kod nas dok ti nemjestu pojedinci iz Mupa- ili ovi sa znackama koji dobiju platu od koga oni to znaju sam, ti druze odlezao makar godinu dana, kriv ili ne duzan!! Aj u zdravlje od ove privatne drzave...

MarkoBudva

11-07-2019 15:52h
E upravo tako!!! Nidje u svijet se ne smije dat puno ime i prezime osumnjicenog dok se ne pribave dokazi, a odje ovi nasi rade sve samo da bismo im aplaudirali po cijenu toga da su ovim ljudima porodice ugrozene zbog ovih natpisa..

MarkoBudva

11-07-2019 15:49h
Odje moze osumnjiceni da bude i moj djed..Samo u nasu drzavu smije se dat puno ime i prezime tobos "osumnjicenog"! Drzavo, imaju li ovi vasi "osumnjiceni" porodice ??? Pitate se jesu li oni ugrozeni imalo dok vi piskarate imena osumnjicenih...Prilozite dokaze da su oni pa pisite puna ima i prezimena, ovako su vjerovatno zivoti porodice svih ovih pod znakom pitanja i nekim strahom, bili krivi ovi ili ne..I posle se cudite sto se ubijaju...nemojte se cudit

KarlGustavJung

11-07-2019 16:34h
.......

piano_001

11-07-2019 16:48h
Dajte predlog i jad se registruje auto da je obavezno imati kameru, kao po xvijetu a bogami i ovfje ga puno imaju posto su ga sami kupili i ugradili.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: