DEMANTUJE DA JE NAPAO SUGRAĐANKE

Marković: Branio sam se od motke

“Nisam se okretao. Oni su prijavili da sam udario djevojku, a ja je nisam udarao, nema potrebe da bijem nikoga, pogotovo ne žene. Imam i majku i sestru kući. Ako je došlo do povrede, nije namjerno, već kad sam odgurnuo njenu majku da me ne udara više”
8356 pregleda 4 komentar(a)
Blažo Marković, Foto: Facebook
Blažo Marković, Foto: Facebook

Danilovgrađanin Blažo Marković (29) tvrdi da nije tukao ni vrijeđao sugrađanke M. M. i njenu kćerku N. M. (25), niti provocirao njihovog supruga i oca G. M., već da se od njih branio.

Marković je hapšen prije par dana, nakon što su ga M. M. i njena kćerka prijavile zbog napada.

Reagujući na navode sugrađanki, kazao je da nije nikoga tukao, gađao čašama i da nije bio pijan.

“Došlo je do incidenta koji nisam započeo. Sjedio sam sa njihovim kumom, koji je dobacio njenom mužu i pošao... On nije reagovao. Njegova žena je izašla poslije 10 minuta, napala mene i momka koji je sjedio sa mnom, psovala nas i vrijeđala. Nisam je psovao, rekao sam joj: ‘Makse sa mene, nisam ništa uradio’. Ona je nasrnula na mene nekom motkom. Utoliko je izašla njena kćerka, ustao sam i postavio ruke da me ne ubije držalom, instiktivno sam ih gurnuo obje i izašao iz lokala”, rekao je Marković.

Ističe da je tada iz kuće izašao i G. M. i udario ga “nekakvom lopatom”.

“Nisam se okretao. Oni su prijavili da sam udario djevojku, a ja je nisam udarao, nema potrebe da bijem nikoga, pogotovo ne žene. Imam i majku i sestru kući. Ako je došlo do povrede, nije namjerno, već kad sam odgurnuo njenu majku da me ne udara više”, rekao je Marković.