VOZILOM UPRAVLJAO PAVLIČIĆ

Đurišić ponovo ostao bez "hamera"

Đurišić je rekao "Vijestima" da mu policija četvrti put oduzima automobil i da su i sada to učinili isključivo zato što je u njegovom vlasništvu
27477 pregleda 12 komentar(a)
Ranko Đurišić, Foto: Zoran Đurić
Ranko Đurišić, Foto: Zoran Đurić

Danilovgradska policija oduzela je "hamer" kojim je upravljao Radule Pavličić iz tog grada, a koji je u vlasništvu Podgoričanina Ranka Đurišića.

Iz Uprave policije nijesu odgovorili "Vijestima" po čijem nalogu je i zbog čega oduzet automobil oznaka PG-HS199, ali ni da li su pretresom tog automobila pronađene nedozvoljene supstance i predmeti.

Đurišić je rekao "Vijestima" da mu policija četvrti put oduzima automobil i da su i sada to učinili isključivo zato što je u njegovom vlasništvu.

"Posudio sam prijatelju automobil da pođe do Danilovgrada i tamo ga je policija zaustavila i oduzela mu "hamer". Rekli su mu da dođe danas u 11 sati za njega, a kada je stigao kazali su da dođe u 15 sati. Tada su mu rekli da dođe sjutra, jer čekaju neki papir. Ne znam kakav papir traže, jer u tom automobilu imaju potvrde da su ga oduzimali i vraćali tri ili četiri puta", kazao je Podgoričanin.

Dodao je da ne zna zbog čega ga policija mjesecima maltretira, ukoliko ne žele da ga isele iz Crne Gore.

"Ako je to, neka kažu", kazao je on.