U MJESTU VITASOJEVIĆI

Saobraćajna nezgoda na putu Nikšić-Podgorica: Miodrag Albijanić teže povrijeđen

Ubrzo nakon udesa na lice mjesta su stigli pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti i vatrogasci koji su Albijanića izvukli iz smrskanog vozila
33210 pregleda 1 komentar(a)
Stop policija, Foto: Savo Prelević
Stop policija, Foto: Savo Prelević

Na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mjestu Vitasojevići, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je Nikšićanin Miodrag Albijanic (24) zadobio teže povrede, dok je Miraš Žugić iz Podgorice prošao sa lakšim povredama. 

Do udesa, koji se dogodio u 15,30 časova, došlo je kada su se sudarili golf 2(NK AJ 706) kojim je upravljao Albijanić, i Dacia (PG HP 56) za čijim upravljačem je bio Žugić. 

Ubrzo nakon udesa na lice mjesta su stigli pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti i vatrogasci koji su Albijanića izvukli iz smrskanog vozila. On i Žugić su prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu gdje im je ukazana pomoć. 

Za vrijeme uviđaja, koji su obavili pripadnici CB Nikšić uz prisustvo osnovnog državnog tužioca i vještaka saobracajne struke, saobraćaj je bio obustavljen a vozila su preusmjeravana na alternativni put preko Glave Zete.

Prema riječima direktora bolnice dr Ilije Ašanina, Albijanić je primljen u stanju hemoralgičnogšsoka i sa višestrukim prelomima ekstremiteta. 

Odmah je operisan i stabilnih je parametara.

Preporučujemo za Vas