"Nije tačno da su Perović i drugovi članovi bilo kojeg klana"

"Ovim putem Z.P. iskazuje nezadovoljstvo načinom obavljanja službene radnje pripadnika policije koji su tokom pretresa kuće na nišanu pištolja držali maloljetnu djecu koja su zbog takvog ponašanja preživjela šok..."
8547 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgoričanin Zoran Perović, posredstvom svog branioca, advokata Boža Milonjića, demantovao je saopštenje Uprave policije, objavljeno 18. avgusta.

"Nije tačno da je Perović član bilo kakvog klana niti da su članovi bilo kojeg klana njegovi drugovi, inače njegove komšije K.D, B.M, M.P i S.R, kako je to objavljeno. Policija je pretresom u kući zatekla komšije i jednog zanatskog radnika K.D koji je izvodio radove na kući Perovića. Ovakvim tekstovima se nanosi velika šteta porodici Z.P i porodicama njegovih komšija i prijatelja na način što im se stavlja etiketa nečega čemu ne pripadaju. Takođe, ovim putem Z.P. iskazuje nezadovoljstvo načinom obavljanja službene radnje pripadnika policije koji su tokom pretresa kuće na nišanu pištolja držali maloljetnu djecu koja su zbog takvog ponašanja preživjela šok. U koliko se ponovi slična situacija praćena neprofesionalnim radom službenika policije prilikom pretresa stana Z.P nad maloljetnom djecom isti će pokrenuti odgovarajuće postupke pred nadležnim sudom", navodi se u regovanju.

Bonus video: