Policija obavijestila načelnika beranske Komunalne policije ko mu je zapalio vozilo

"Službenici Centra bezbjednosti Berane i Forenzičkog centra su u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom rasvijetlili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari koje je počinjeno na štetu načelnika Komunalne policije u Beranama"
8449 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je obavijestila načelniku Komunalne policije u Beranama Aleksandra Ojdanića ko je osoba za koju se sumnja da mu je 25. jula zapalila privatni automobil "pežo 407".

Kako je saopšteno iz Uprave policije gonjenje za navedeno krivično djelo u ovom slučaju se preduzima po privatnoj tužbi.

Navode da su Ojdaniću ustupljeni podaci osumnjičenog lica.

"Službenici Centra bezbjednosti Berane i Forenzičkog centra su u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom rasvijetlili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari koje je počinjeno na štetu načelnika Komunalne policije u Beranama i tom prilikom identifikovali počinioca. Krivično djelo je počinjeno 25. jula 2019. godine na način što je osumnjičeni, kako se sumnja, podmetnuo požar na vozilu u vlasništvu A.O.", saopšteno je iz Uprave policije.

Automobil Ojdanića je bio parkiran ispred porodične kuće u ulici Miljana Tomičića u Beranama i potpuno je havarisan, dok su od siline požara manje oštećena još dva vozila pored njega.

Bonus video: