Policija: Rasvijetljena četiri slučaja, uhapšena tri maloljetnika

2613 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Četiri osobe, od kojih tri maloljetnika, uhapšeni su u Podgorici nakon što je policija rasvijetlila dva krivična djela razbojništvo i dva krivična djela razbojništvo u pokušaju, saopšteno je iz Uprave policije.

B.L. (16) je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo na štetu jednog lica, tako što je, sumnja se, fizički napao oštećenog i zadao mu više udaraca nakon čega mu je ukrao novac. B.L. je sproveden u Istražni zatvor.

"Nadalje, policija u Podgorici je lišila slobode E.H. (15) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo u pokušaju. Ovo lice je osumnjičeno da je počinilo i krivično djelo razbojništvo zajedno sa S.E. (15) i B.H. (18), a koji su takođe lišeni slobode zbog navedenog djela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

E.H. je, kako se sumnja, dva krivična djela razbojništvo u pokušaju počinio na štetu jednog pravnog i jednog fizičkog lica.

On je, sumnja se, uz prijetnju nožem od radnika jedne pekare pokušao da uzme novac, a drugo djelo je, sumnja se, počinio na način što je fizički napao oštećeno lice u namjeri da mu otuđi novac u čemu nije uspio.

E.H, S.H. i B.H. su krivično djelo razbojništvo, kako se sumnja, počinili na način što su uz prijetnju nožem i fizičkom silom od jednog lica otuđili novac i lične stvari.

Sva lica su privedena nadležnom tužiocu uz krivične prijave radi daljeg postupanja.

Bonus video: