Djevojka pronađena mrtva sa ranom na potiljku

“Vijestima” je potvrđeno da je nestanak djevojke prijavila njena majka u četvrtak
45543 pregleda 1 komentar(a)
Tijelo pronađeno u kanalu: Sa uviđaja, Foto: Svetlana Mandić
Tijelo pronađeno u kanalu: Sa uviđaja, Foto: Svetlana Mandić

Beživotno tijelo osamnaestogodišnje Nikšićanke K. R. pronađeno je sinoć u kanalu bez vode, kod nikšićkog jezera Krupac.

“Vijestima” je potvrđeno da je nestanak djevojke prijavila njena majka u četvrtak.

Prema nezvaničnim informacijama, tijelo pronađeno u topoloma bilo je okrenuto licem ka zemlji, a na potiljku djevojke vidljiva je povreda i tragovi krvi, zbog čega policija ispituje mogućnost nasilne smrti.

Tu informaciju sinoć nije bilo moguće potvrditi do zaključenja izdanja “Vijesti” jer viša tužiteljka Suzane Milić, koja je prisustvovala uviđaju, nije odgovarala na telefonske pozive.

Na lice mjesta stigla je majka pokojne djevojke u pratnji inspektora koja je prepoznala tijelo djevojke koja je živjela kod tetka i tetke. Nakon prepoznavanja, policija je majku koja je bila pod sedativima i vidno potresena odvela u bolnicu kako bi joj ukazali pomoć.

Mještanin koji je čuvao stoku pronašao je tijelo Nikšićanke i odmah obavijestio policiju.

Kako je kazao, u kanalu gdje je pronađeno tijelo već dva mjeseca nema vode.

Pošto je tijelo pronađeno oko 18.45 časova, veoma brzo su stigli i vatrogasci sa reflektorima, kako bi pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti zajedno sa krimi-timom i forenzičarima mogli da obave uviđaj.

Policija je, kako nezvanično saznajemo, odmah preduzela radnje kako bi saznali s kim je djevojka, koja je bila učenica Prve srednje stručne škole, posljednjih dana bila u kontaktu.

Bonus video: