UZ KRIVIČNU PRIJAVU PRIVEDEN TUŽIOCU

Uhapšen Šuntić: Osumnjičen da je pokušao da ubije Jašovića

"Službenici Centra bezbjednosti Berane i Sektora kriminalističke policije su u cilju rasvijetljavanja ovog krivičnog djela preduzeli niz operativnih i taktičkih mjera i radnji koje su rezultirale rasvijetljavanjem ovog krivičnog djela i identifikovanjem osumnjičenog lica"
15180 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Viktor Šuntić iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je 1. jula ove godine u Beranama pokušao da ubije Stefana Jašovića (32) iz Berana.

Jašović je tada teško ranjen u pucnjavi u Beranama.

"Slobode je lišen V.Š. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je za njega donio rješenje o zadržavanju u policijski prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu", saopštio je danas Miodrag Božović, načelnik Centra bezbjednosti Berane.

On je dodao da se "sumnja da je V.Š ovo krivično djelo počinio na način što je, 1. jula 2019. godine oko 21,30 časova, u ulici 29. novembra u Beranama, upotrebom vatrenog oružja pokušao da liši života S.J".

"Oštećeni je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu ustrelne rane u predjelu desne nadkoljenice. Službenici Centra bezbjednosti Berane i Sektora kriminalističke policije su u cilju rasvijetljavanja ovog krivičnog djela preduzeli niz operativnih i taktičkih mjera i radnji koje su rezultirale rasvijetljavanjem ovog krivičnog djela i identifikovanjem osumnjičenog lica. V.Š. je lišen slobode u Podgorici od strane službenika CB Podgorica a nakon toga sproveden u Centar bezbjednosti Barane na dalje postupanje", kazao je Božović.

Preporučujemo za Vas