Tuča u bjelopoljskoj Srednjoj stručnoj školi

"Vijesti" iz Uprave policije saznaju da su u Centru bezbjednosti prikupljana obavještenja u svojstvu građanina od više od deset učenika, u prisustvu njihovih roditelja
9335 pregleda 3 komentar(a)
Srednja stručna škola u Bijelom Polju, Foto: Facebook.com
Srednja stručna škola u Bijelom Polju, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 27.09.2019. 22:01h

U Srednjoj stručnoj školi u Bijelom Polju danas je, poslije četvrtog časa u popodnevnoj smjeni, došlo do tuče između više učenika.

Iz Uprave policije "Vijestima" je potvrđeno da je dežurnoj službi Centra bezbjednosti prijavljena tuča u toj školi.

Direktor škole Semir Balić je kazao da u pitanju bila manja čarka među učenicima i u kojoj nije bilo povrijeđenih, te da je o svemu obaviješten Centar bezbjednosti u Bijelom Polju, koji će ispitati cijeli slučaj i ispitati da li je neko nekog udario.

“Pomoćnik direktora Azem Idrizović me je informisao da je sa više profesora bio prisutan kada je između učenika izbila svađa, te da su oni spriječili da dođe do masovne tuče”, kazao je Balić, dodajući da će škola u skladu sa zakonom preduzeti sve disciplinske mjere protiv vinovnika svađe.

Idrizović je kazao da je bio prisutan i da nije primijetio da je neko nekog udario, ali da je izbila svađa, koja je počela dan ranije u balon sali, gdje su učenici igrali fudbal. Postoje video snimci koji će biti pregledani i nakon kojih će se znati da li je bilo tuče.

"Vijesti" iz Uprave policije saznaju da su u Centru bezbjednosti prikupljana obavještenja u svojstvu građanina od više od 10 učenika, u prisustvu njihovih roditelja.

Bonus video: