Uhapšen Podgoričanin: Pucao u lokalu, pa pokušao da napadne policajce nakon privođenja?

Za osumničenog je državni tužilac donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do provoda nadležnom sudiji za istragu
27052 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.09.2019. 12:23h

Podgoričanin V.J. (33) uhapšen je zbog sumnje da je pucao u jednom ugostiteljskom objektu u Kolašinu, a nakon privođenja prijetio policajcima i pokušao da ih napadne.

Iz Uprave policije navode da u ovim incidentima nije bilo povrijeđenih.

"V.J. je, kako se sumnja, u jednom ugostiteljskom objektu u Kolašinu nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrijebio vatreno oružje i ispalio više hitaca čime je ugrozio pet lica. Nije bilo povrijeđenih lica. V.J. se odmah nakon ovog događaja vozilom udaljio u pravcu Podgorice. O događaju su obaviješteni policijski službenici CB Podgorica koji su ovo lice zaustavili i priveli u službene prostorije da bi on nakon privođenja uputio ozbiljne prijetnje dvojici policijskih službenika i pokušao fizički da ih napadne u čemu je sriječen", saopšteno je iz policije.

V.J. je nakon toga priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin.

"V.J. je priveden nadležnom državnom tužiocu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo laka tjelesna povreda. Za njega je državni tužilac donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do provoda nadležnom sudiji za istragu", navode iz policije.

Bonus video: