Policija tvrdi da je rasvijetlila ubistvo Branka Vučkovića

Povodom toga policija je za danas u 13:00 časova zakazala pres konferenciju
8312 pregleda 4 komentar(a)
Sa uviđaja, Foto: Savo Prelević
Sa uviđaja, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.10.2019. 12:58h

Podgorička policija saopštila je danas da je rasvijetlila ubistvo Branka Vučkovića koji je prošle sedmice ubijen u Ulici Oktobarske revolucije u Podgorici.

Prema pouzdanim saznanjima "Vijesti" za ovaj zločin osumnjičen je N.B.

Povodom ovog slučaja, policija je za danas u 13:00 časova zakazala pres konferenciju.

"Na pres konferenciji učestvovaće načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević, državni tužilac Višeg državnog tužilaštva Zoran Vučinić, načelnik Odsjeka za suzbijanje teških krivičnih djela Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Milorad Žižić, načelnik Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije Aleksandar Bošković i načelnik Odjeljenja kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica Miloš Vučinić", saopšteno je iz Uprave policije.

Vučković je ubijen 26. septembra dok je motociklom prolazio ulicom.

On je nakon pucnjave u KC primljen sa više prostrijelnih rana u predijelu donjih ekstremiteta. Jedan metak pogodio mu je glavnu arteriju, zbog čega su napori ljekara da spasu njegov život bili uzaludni.

Nakon pucnjave policija je blokirala kvart u kom je Vučković ranjen, a uviđaj je trajao satima.

Više osoba saslušano je u svojstvu građanina, a prema saznanjima "Vijesti" policija je privodila i očevice - stanare zgrade ispred koje je Podgoričanin ranjen.

Iz policije su tada kazali da intenzivno tragaju za počiniocem.

Bonus video: