Budvanin "divljao" ulicama: Nije se zaustavljao na upozorenja policije, vozio trotoarom

"Istim rješenjem mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima "B" kategorije u trajanju od 60 dana, a izrečena su mu i tri kaznena boda"
15095 pregleda 15 komentar(a)
Budva (Ilustracija), Foto: Shutterstock, Shutterstock
Budva (Ilustracija), Foto: Shutterstock, Shutterstock

Budvanin A. Ć. ( 24) kažnjen je jedinstvenom novčanom kaznom od 1.200 eura, nakon što je automobilom "divljao" budvanskim ulicama ne zaustavljajući se na upozorenja saobraćajne policije.

Kako saznajemo Budvanin je napravio tri prekršaja tokom noći između srijede i črtvrtka, kada je velikom brzinom vozio ulicama.

Sudija za prekršaje i portparol Suda za prekršaje Marko Đukanović potvrdio je "Vijestima" da je u hitnom postupku donio rješenje kojim je Budvanina A.Ć (24) kaznio jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 1.200 eura zbog tri prekršaja iz čl.319.Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

"Istim rješenjem mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima "B" kategorije u trajanju od 60 dana, a izrečena su mu i tri kaznena boda. Prekršaji su izvšeni na način što je A.Ć. kritične noći upravljao vozilom marke "Audi", nikšićkih registarskih oznaka, te se na propisane znake tri saobraćajne patrole nije zaustavljao, već je kretanje vozilom nastavljao velikom brzinom, koristeći čak i trotoarske površine", odgovorio je Đukanović na pitanje "Vijesti".

Bonus video: