Mijović, Raičević i Radević pušteni na slobodu

Sutkinja za istragu Vanja Rakonjac prije dva dana je Simonović odredila pritvor do 30 dana, zbog pokušaja ubistva prvog komšije Trišića
3364 pregleda 0 komentar(a)
Berane
Berane

Nakon 72 časovnog zadržavanja Beranci Vladan Mijović, brat Radosave Simonović okrivljene za pokušaj ubistva, kao i Radosav Raičević (37) i Jovica Radević (46) danas su pušteni na slobodu. Raičević i Radević su ujak i tetak mladića Dragoljuba Trišića, koga je 3. novembra Simonović povrijedila sa tri uboda nožem.

Sutkinja za istragu Vanja Rakonjac prije dva dana je Simonović odredila pritvor do 30 dana, zbog pokušaja ubistva prvog komšije Trišića.

Ranije joj je u Tužilaštvu određeno 72 časovno zadržavanje. Tužilačko zadržavanje zbog mogućeg uticaja na svjedoke bilo je određeno i trojici Beranaca, koji su juče pušteni na slobodu.

Simonović je, nakon svađe i tuče njenog brata sa Trišićem i njegovim ujakom i tetkom Raičevićem i Radevićem, sa tri uboda nožem nanijela Trišiću teške tjelesne povrede opasne po život. Madić je spašen brzom akcijom ljekara beranske Bolnice.

Simonović je u istrazi tvrdila da nije željela nikog da ubije, samo je željela da odbrani svog brata koga je Trišić napao ispred njene kuće.

Bonus video: