Kolašin: Zaposleni u Komunalnom osumnjičen za krađu goriva iz službenog vozila

Rožajci prevozili 5.350 paklica cigareta različitih marki bez akciznih markica
5273 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija
Ažurirano: 11.11.2019. 14:52h

Policija je u Kolašinu podnijela krivičnu prijavu protiv M.B. (56) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju na štetu d.o.o. “Komunalno Kolašin”, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz te bezbjednosne institucije istakli su da sumnjiče M.B. da je poslednje četiri godine otuđivao gorivo iz rezervoara službenog vozila koje mu je kao zaposlenom dato na zaduženje.

"Osim toga, policija je prilikom kontrole i pregleda vozila na magistralnom putu Podgorica – Kolašin, kojim je upravljala D.K. (21) iz Rožaja, u kojem se kao saputnik nalazio i H.K. (23) iz istog grada, pronašla i privremeno oduzela 5.350 paklica cigareta različitih marki bez akciznih markica za koje D.K. nije posjedovala potrebnu dokumentaciju.

Sa prethodno navedenim upoznat je državni tužilac u ODT Kolašinu koji se izjasnio da se u predmetnom slučaju radi o krivičnom djelu nedozvoljena trgovina. Lica D.K. i H.K. su predata na dalju nadležnost i postupanje službenicima Centra bezbjednosti Podgorica, koji su protiv njih podnijeli krivične prijave nadležnom tužilaštvu."

Bonus video: