Stanković tražio da se provjeri postupanje tužiteljke u Beranama

Krstićeva tvrdi da joj je tužiteljka u ODT Berane, Gorica Golubović, savjetovala da oprosti osumnjičenom napadaču i da demantuje navode koje je iznijela u medijima
5360 pregleda 7 komentar(a)
Stanković, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković
Stanković, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković

Vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zatražio je od rukovodioca Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju da preispita rad tužiteljke povodom tvrdnji Jelene Krstić o odnosu koji je prema njoj, navodno imala tužiteljka ODT u Beranama Gorica Golubović.

Krstićeva tvrdi da joj je tužiteljka u ODT Berane, Gorica Golubović, savjetovala da oprosti osumnjičenom napadaču i da demantuje navode koje je iznijela u medijima.

Muhamed Ramusović iz Berana osumnjičen je da na radnom mjestu pretukao radnicu JP "Sportski centar Berane" Jelenu Krstić i zbog toga mu je određen pritvor od 30 dana.

"Povodom tvrdnji oštećene J.K. iz Berana o odnosu koji je prema njoj imala postupajuća tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama , v.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zatražio je od rukovodioca Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, u čijoj se nadležnosti nalazi Osnovno državno tužilaštvo u Beranama, da preispita rad postupajuće tužiteljke i odnos prema oštećenoj u ovom postupku.

Po nalogu v.d.-a Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića rukovodilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju nedavno je preispitivao odluke Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama u ovom predmetu. Nakon toga je donijeta odluka o zadržavanju, predložen je pritvor i podnijet optužni predlog protiv M.R. iz Berana okrivljenog za nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu oštećene J.K", saopšteno je iz VDT-a.

Bonus video: