UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA

Učenik ranjen u dvorištu srednje škole u Baru

"Nakon ranjavanja osamnaestogodišnjak, koji je nožem uboden u predijelu stomaka, transportovan je u Opštu bolnicu, gdje mu je ukazana pomoć", rečeno je iz vrha UP
42611 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.11.2019. 15:58h

Osamnaestogodišnji učenik Srednje stručne škole u Baru ranjen je u dvorištu te škole, nakon kraće svađe grupe učenika.

Iz Uprave policije je saopšteno zbog pokušaja ubistva uhapšen godinu mlađi učenik te škole - Nikšićanin M.T. (17).

On će tokom dana biti priveden u podgoričko Više državno tužilaštvo.

"Do incidenta je došlo nakon verbalne prepirke u dvorištu škole. Nakon ranjavanja osamnaestogodišnjak, koji je nožem uboden u predijelu stomaka, transportovan je u Opštu bolnicu, gdje mu je ukazana pomoć", rečeno je iz vrha UP.

Direktor škole, Branislav Knežević, poručio je da osuđuju svaki vid nasilnog ponašanja, te da će škola uraditi sve što je u njenoj nadležnosti, odmah po dobijanju informacija od drugih organa, prvenstveno policije.

"Obavještavamo javnost da se danas u našoj skoli dogodio težak incident između dva učenika. Više informacija danas ne možemo saopštiti zbog činjenice da su istražne radnje kod drugih nadležnih organa u toku. Škola će uraditi sve sto je u njenoj nadležnosti odmah po dobijanju informacija od drugih organa, prvenstveno policije. Nema potrebe naglašavati da osuđujemo svaki vid nasilnog ponašanja, a posebno teške incidente, te Škola nece ostati bez reakcije na ovaj slučaj, već naprotiv. Samo je potrebno sačekati da prvo drugi organi završe svoj dio posla", kazao je Knežević.