Pogledajte kompletan snimak "Koverte"

U snimku, koji je titlovan na engleski jezik, susretu Stijepovića i Kneževića prethodi telefonski razgovor predsjednika Atlas grupe sa nepoznatom osobom
54712 pregleda 61 komentar(a)
Duško Knežević i Slavoljub Stijepović, Foto: Printscreen, Printscreen
Duško Knežević i Slavoljub Stijepović, Foto: Printscreen, Printscreen
Ažurirano: 29.11.2019. 00:01h

Biznismen Duško Knežević objavio je, kako kaže, kompletan snimak "Koverte" sa aktuelnim generalnim sekretarom predsjednika Crne Gore i bivšim gradonačelnikom Podgorice, Slavoljubom Stijepovićem.

U titlu videa piše da Knežević Stijepoviću prilikom predaje koverte u kojoj je novac govori "47.500 je ovdje i još pedeset, to ti je 97.500 za Mila".

Na snimku, koji ima titlove na engleskom jeziku, susretu Stijepovića i Kneževića prethodi telefonski razgovor predsjednika Atlas grupe sa nepoznatom osobom.

Prevod transkripta razgovora koji je objavljen sa videom:

DK (telefonira): Pa ne ali ja to neću sad da objavljujem dok ne prođu izbori u Crnu Goru molim te. Tek ću iza to, pošto je to sigurno preporuka zbog NATO-a i zbog svega toga. Nisam to dobio samo ja kao ja. Ne ne, nećemo to da puštamo na televiziji gore jer će to ovi počet da napdaju sa druge strane. Doćiću ja na uručenje nagrade, to je četvrtog Decembra. Važi, hvala ćao.

DK: Dobio sam Džon Hopkins nagradu.

MS: A vidio sam sinoć

DK: A oni hoće sad to da objave

MS: Ne, ne! ...(nerazumno)

DK: To trebamo da iskoristimo, moram da vidim sa Milom kad da plasiramo znaš. Jer to je sigurno podrška nama kroz biznis i kroz obrazovanje zbog NATO/a.

MS: Idem za Zetu.

DK: Što za Zetu?

MS: Idem da držim govor.

DK: Sjedi sekund.

DK: A čekaj, večeras je Milo u Zetu?

MS: Pa e, sad idem.

DK: Sjedi.

MS: Taman, samo da namjestim kravatu.

DK: Oni su zamijenili. Samo su 2,5% uzeli za mijenjanje.

MS: Neka su, nema veze. (ljubi Kneževića)

DK: 47500 je ovdje i jos pedeset, to ti je 97500 za Mila.

DK: A Milo govori u Zetu?

MS: Govori on. Pred njim uvijek imam tremu kad govorim.

Knežević je još ranije najavio da će objaviti snimak pred Kongres Demokratske partije socijalista (DPS), koji će se održati u subotu, 30. novembra.

"Pošto je (glavni specijalni tužilac Milivoje) Katnić rekao da je stručnjak za digitalni marketing, rekao je da je isječen dio snimka, da se vidi samo kako ovaj uzima pare, prije toga i poslije toga nema, tako da ću priuštiti Katniću da vidi cio snimak od početka do kraja. Međutim, pominju se neke velike stvari tamo, tako da neka se češu", rekao je Knežević tada, odgovarajući na pitanje da li će u susret Kongresu DPS objaviti nove kompromitujuće dokaze protiv pojedinih visokih državnih funkcionera.

Bonus video: