Martinović ostao kod ranije odbrane

Danas je sud prihvatio predlog advokata Mitra Mugoše, branioca Martinovića da se u svojstvu svjedoka i svjedoka saradnika saslušaju Duško Martinović i Jonuz Nadžibeti, koji su pravosnažno osuđeni u ovom procesu
2895 pregleda 1 komentar(a)
Martinović, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Martinović, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Ažurirano: 02.12.2019. 13:21h

Nakon što je Apelacioni sud ukinuo presudu kojom je na godinu i po osuđen novinar Jovo Martinović u januaru ove godine, osuđen na godinu i po zatvora, pod optužbom da je iskorištavajući svoja poznanstva iz novinarske profesije spojio krijumčare droge, za danas je zakazan početak ponovljenog pretresa u Višem sudu u Podgorici, pred specijalnim vijećem sudije Vesne Pean.

Presuda je ukinuta i Branki Stanišić, koja je bila osuđena na godinu i tri mjeseca zatvora, i njma će se obnoviti sudski proces.

Okrivljeni Jovo Martinović je ostao kod ranije odbrane, pojašnjavajući da je sastao sa optuženima Duškom Martinovićem, a sve sa težnjom da završi svoj novinarsko - snimanje u Francuskoj.

Danas je sud prihvatio predlog advokata Mitra Mugoše, branioca Martinovića da se u svojstvu svjedoka saslušaju Duško Martinović i Jonuz Nadžibeti kao i svjedok saradnik, koji su pravosnažno osuđeni u ovom procesu.

Nastavak je zakazan za 30. januar.

Bonus video: