Policija rasvijetlila aktiviranje eksplozivne naprave: Uhapšen Podgoričanin

"M.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti u pokušaju"
7264 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Podgoričanin M.J. (35) uhapšen je zbog sumnje da je u julu u dvorištu porodične kuće B.M. u Zagoriču postavio improvizovanu eksplozivnu napravu koja tom prilikom nije aktivirana.

"Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili krivično djelo izvršeno na štetu B.M. iz Podgorice. Naime, u dvorište porodične kuće koje je u vlasništvu B.M., u podgoričkom naselju Zagorič u julu 2019. godine postavljena improvizovana eksplozivna naprava koja se tom prilikom nije aktivirala. Sprovodeći proaktivne istražne aktivnosti prikupljeni su materijalni dokazi koji ukazuju na sumnju da je izvršilac ovog djela M.J. (35) iz Podgorice. M.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti u pokušaju i uz krivičnu prijavu će biti priveden nadležnom tužilaštvu", saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Bonus video: